Νέα τραγωδία στη Λάρισα με θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 1.30 το μεσημέρι στη συνοικία της Νεάπολης.
Όχημα παρέσυρε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr μια 41χρονη γυναίκα. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε έξω από το 6ο Λύκειο, μπροστά από πρατήριο καυσίμων.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που διερευνά το πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε εσπευσμένα τη γυναίκα στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όμως δυστυχώς υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).