Συμφωνία Λάτσιο – ΠΑΟΚ για τον Μάρκος Αντόνιο
ΠΑΟΚ και Λάτσιο έδωσαν τα χέρια για τον Μάρκος Αντόνιο, με τον Βραζιλιάνο άσο να αναμένεται την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη.
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μάρκος Αντόνιο, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά έδωσε τα χέρια με τη Λάτσιο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου με τη μορφή δανεισμού.
Η άφιξη του 23χρονου άσου στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο Τετάρτη (30/8), με τον ΠΑΟΚ να έχει και οψιόν αγοράς ύψους 6-6.5 εκατομμυρίων ευρώ, για το επόμενο καλοκαίρι.
Με τη φανέλα της Λάτσιο έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό ένα και γκολ και μια ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του με τους Ρωμαίους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442