Στη φυλακή 40χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονο αγόρι στον Βόλο
Ο 40χρονος αρνήθηκε την κατηγορία
Για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου από άτομο εμπιστοσύνης του, κατηγορείται ένας 40χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα, η οποία διατηρεί επιχείρηση σε περιοχή της Μαγνησίας, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το περασμένο Σάββατο, ο 40χρονος φέρεται να ακούμπησε τα ευαίσθητα σημεία του ανήλικου αγοριού της.
Προφυλακίστηκε
Μάλιστα, σύμφωνα με το gegonotanews.gr, πληροφορίες, για το περιστατικό κατέθεσε στην αστυνομία και το μόλις 6 ετών αγοράκι και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.
Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να γίνει η δίκη του.
- Αντ. Σαμαράς – Κυρ. Μητσοτάκης: Ανοιχτός πόλεμος σε όλα τα πεδία
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πονοκέφαλος της κυβέρνησης για το έγγραφο Βάρρα σε Βορίδη και ο φόβος της παραγραφής
- Νταϊάνα: Κρυφή επιθυμία να δει τον Χάρι Βασιλιά – «Ο Γουίλιαμ είναι ντροπαλός»
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου
- LIVE: Ίντερ – Αταλάντα
- «Άλμα» υπόσχεται πάλι ο Μητσοτάκης στην κατεστραμμένη και εγκαταλελειμμένη Θεσσαλία


