
Μαρία Σολωμού: Φοράει μαγιό, τακούνια και… πάει για μπάνιο – «Το μίνιμαλ είναι το μεσαίο μου όνομα»
«Απλή, λιτή, καλοκαιρινή εμφάνιση παραλίας» γράφει στην ανάρτησή της η Μαρία Σολωμού
Οι διακοπές της Μαρίας Σολωμού στη Σαντορίνη συνεχίζονται και εκείνη δεν παραλείπει να ενημερώνει αρκετά συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνά στις διακοπές της.
Η ηθοποιός βρίσκεται στο νησί εδώ και πολλές μέρες, δημοσιεύοντας σχεδόν σε καθημερινή βάση στιγμές της καθημερινότητάς της στα social media.
Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει γεμίσει με στιγμιότυπα από παραλίες, μαγιό και καλοκαιρινές αποδράσεις.
Τρολάρει τον εαυτό της
Στη νέα της ανάρτηση, η Μαρία Σολωμού επιλέγει να «τρολάρει» τον εαυτό της για την εμφάνιση που επέλεξε να κάνει στην παραλία.
Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό μπικίνι, όμως το συνδύασε με όχι και τόσο απλά αξεσουάρ.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πήρε στο χέρι της μία τσάντα με χρυσό χρώμα και φόρεσε πάνω από το μαγιό της ένα πουκάμισο σε μπλε τόνους, ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Απλή, λιτή, καλοκαιρινή εμφάνιση παραλίας!!!!! Το μίνιμαλ είναι το μεσαίο μου όνομα».
Δείτε τις φωτογραφίες…
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Eurovision 2026: Η Βίκυ Λέανδρος επέστρεψε στη Βιέννη μετά από 59 χρόνια
- Ηλιούπολη: Πιάστηκαν χέρι-χέρι και έπεσαν στο κενό ακούγοντας μουσική – Οι σημειώσεις που βρέθηκαν και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπουντούρης για τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω χωρίς απογοήτευση και στεναχώρια» (pic)
- Eurovision: Έφτασε η ώρα του Akyla – Λεπτό προς λεπτό ο Ά ημιτελικός
- «Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει Γκατσίνοβιτς, αλλά ο παίκτης επιθυμεί να μείνει στην ΑΕΚ»





