Λήξη συναγερμού για τη φωτιά στην Εύβοια
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξαν, όμως αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε φωτιά.
Άκυρος αποδείχθηκε ο συναγερμός που ξέσπασε στην Πυροσβεστική υπηρεσία το βράδυ της Πέμπτης, για φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια.
Ειδικότερα, το 199 δέχθηκε κλήση για φωτιά στην περιοχή Καλημεριανοί του δήμου Κύμης – Αλιβερίου από κάτοικο.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο της πυρκαγιάς έπειτα από λίγα λεπτά, όμως αντιλήφθηκαν ότι δεν υπήρχε μέτωπο.
Όπως ανέφεραν πηγές της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κύμης – Αλιβερίου στο evima.gr δεν υπήρξε πυρκαγιά, καθώς ο κάτοικος είδε σκόνη που προερχόταν από γεωργικές εργασίες και κάλεσε την πυροσβεστική, νομίζοντας ότι πρόκειται για καπνό από φωτιά.
- Πώς έγινε η τραγωδία στην Ελευσίνα: Πάτησε κατά λάθος το γκάζι και σκότωσε τη μητέρα της
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- ΑΠΘ: Καμία φθορά δημόσιας περιουσίας εντός του πανεπιστημίου – Εκτός campus τα επεισόδια
- Άσκηση: 8 λεπτά είναι αρκετά για να «εξαφανίσεις» τον πόνο στη μέση
- Κατασκοπεία: Σήμερα απολογείται στο Αεροδικείο ο 54χρονος σμήναρχος
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς θα φορολογηθούν φέτος τα μπλοκάκια – Τι να προσέξετε

