Tηλεφώνημα για βόμβα στα στούντιο Κάπα
Εκκενώνεται το κτίριο
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς δέκα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι έγινε τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στα στούντιο Κάπα, στα Σπάτα.
Συγκεκριμένα άγνωστος τηλεφώνησε στο 112 και ανέφερε ότι υπάρχει βόμβα στο κτίριο έχει τοποθετηθεί βόμβα, χωρίς να δώσει χρονικό περιθώριο.
Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικές δυνάμεις, και των ΤΕΕΜ, ενώ εκκενώνεται το κτίριο.
Να σημειωθεί πάντως πως και τα ξημερώματα άγνωστος τηλεφώνησε πάλι στο 112 όπου προειδοποίησε για εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος και τελικά εξερράγη, στην Τεκτονική Στοά, στην οδό Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας.
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας
- Μάικλ Κέιν: Εμφανίστηκε σε αμαξίδιο για βράβευση του και συγκίνησε το κοινό
- Τρομερές καταστάσεις στην Παρτιζάν: Ο κόσμος φώναζε «Ομπράντοβιτς» και… ξενέρωσε τον Ουάσινγκτον που έφυγε (vid)
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό

