Λάδια στον κόλπο του Πόρτο Κουφό: Έσπασε βυτίο – Το ατύχημα στη Χαλκιδική και η επιχείρηση για την απορρύπανση
Ένα βυτίο με καμένα λάδια που βρίσκεται χρόνια στην περιοχή, έσπασε και γέμισε το λιμάνι
Ένα βυτίο με λάδι έσπασε την ώρα που εκτελούνταν εργασίες αναβάθμισης και αποκατάστασης στο λιμάνι του Πόρτο Κουφό στη Χαλκιδική.
Ένας από τους υπαλλήλους της εταιρείας, στην προσπάθεια του να το σηκώσει, δεν πρόσεξε με αποτέλεσμα το βυτίο να πέσει και να σπάσει.
Ξεκίνησε ο καθαρισμός της θάλασσας
Άμεσα περιορίστηκε η διαρροή των λαδιών, ενώ στο σημείο έσπευσε καινούριο βυτίο, προκειμένου να μεταγγίσει το εναπομείναν λάδι από το παλιό βυτίο.
Στο λιμάνι μετέβη κλιμάκιο του Λιμενικού Ταμείου, με όλα τα απορρυπαντικά μέσα που διαθέτει, ενώ ξεκίνησε και ο καθαρισμός της θάλασσας με διαλυτικά επιφάνειας.
Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πλήρης απορρύπανση της θάλασσας.
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
