
ΗΠΑ – Ρωσία: «Ο Πούτιν είναι ένας παρίας – Χάνει τον πόλεμο στο εσωτερικό» – Τι είπε ο Μπάιντεν
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αποδυναμωμένος αναφέρει ο Τζο Μπάιντεν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει γίνει «ένας παρίας» και είναι «ξεκάθαρο ότι χάνει τον πόλεμο» στην Ουκρανία, ακόμα κι αν, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, είναι πολύ νωρίς να πει κανείς αν ο Ρώσος ομόλογός του αποδυναμώθηκε από την σύντομη ανταρσία της Wagner.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο πριν αναχωρήσει για ένα ταξίδι στο Σικάγο, αν ο Πούτιν είναι πλέον αποδυναμωμένος, ο Μπάιντεν απάντησε: «Είναι δύσκολο να πει κανείς, αλλά ξεκάθαρα χάνει τον πόλεμο».
Ο πόλεμος στο εσωτερικό της χώρας
Ο Ρώσος πρόεδρος είναι πλέον «ένας παρίας σε όλο τον πλανήτη», πρόσθεσε, λέγοντας ότι «χάνει τον πόλεμο στο εσωτερικό (της χώρας) του», τόνισε.
Ο Λευκός Οίκος παραμένει προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του στον απόηχο της ανταρσίας που έκανε το περασμένο Σάββατο η ρωσική μισθοφορική οργάνωση κατά της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της Ρωσίας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- PM 2.5: Το επικίνδυνο, λεπτό σωματίδιο, που διεισδύει βαθιά στους πνεύμονες
- 15χρονη έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου – Μετεφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)

