Στο 29,13% η συμμετοχή στις 13:30 το μεσημέρι – Πού καταγράφονται τα χαμηλότερα ποσοστά προσέλευσης
Οι περιοχές με την χαμηλότερη προσέλευση είναι η Φλώρινα, η Κεφαλονιά, η Ευρυτανία, η Λακωνία και η Λευκάδα.
Μειωμένη σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου είναι η συμμετοχή των ψηφοφόρων έως τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών.
Όπως είπε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης σύμφωνα με τα στοιχεία από 18,794 εκλογικά τμήματα που αποτελούν το 87% του συνόλου των εκλογικών τμημάτων η συμμετοχή είναι 29,13% ενώ αντίστοιχα την ίδια ώρα τον Μάιο ήταν 31,52%.
Ο γενικός γραμματέας εκτίμησε ότι είναι δύσκολο το ποσοστό συμμετοχής να φθάσει τις εκλογές του Μαΐου αποδίδοντας τον και στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.
Οι περιοχές με την μέχρι τώρα μεγαλύτερη προσέλευση είναι το Ηράκλειο, η Φθιώτιδα, η Β ’Θεσσαλονίκης, ο βόρειος τομέας των Αθηνών, η ανατολική Αττική και η Λάρισα.
Οι περιοχές με την χαμηλότερη προσέλευση είναι η Φλώρινα, η Κεφαλονιά, η Ευρυτανία, η Λακωνία και η Λευκάδα.
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»

