Εύβοια: Μεγάλη φωτιά – Κάηκαν δύο σπίτια στη Χαραυγή
Εκδηλώθηκε από εμπρησμό
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στην Εύβοια, με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς δυο σπίτια στη Χαραυγή.
Η φωτιά, όπως αναφέρει το evima.gr που εκδηλώθηκε από εμπρησμό φαίνεται να ξεκίνησε χθες το βράδυ στην Εύβοια, στην περιοχή της Χαραυγής του δήμου Χαλκιδέων.
Συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στον οικισμό τον Ρομά, στη Χαραυγή, η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, ενώ επεκτάθηκε και σε δύο κατοικίες ευτυχώς ήταν άδειες και δεν υπήρχαν τραυματισμοί.
Κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν και κατάφεραν να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς και σε άλλα σπίτια, μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του οικισμού στο evima.gr η φωτιά είχε ξεσπάσει σε οικόπεδα με ξερά χόρτα δίπλα σε παράνομες παράγκες.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]
- Γιουβέντους-Λάτσιο 2-2: Η «Μεγάλη Κυρία» έσωσε την παρτίδα στο 90+6’



