
Ξυλοδαρμός στην Κρήτη: Πατέρας και γιος έστησαν ενέδρα σε άνδρα και τον ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου
Περαστικοί και γείτονες βγήκαν στον δρόμο σε μια προσπάθεια να σώσουν τον άνθρωπο αυτό από τα βίαια και άγρια χτυπήματα που δεχόταν.
Απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε στη μέση του δρόμου στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.
Δύο άτομα έστησαν κυριολεκτικά καρτέρι σε έναν άνδρα, ο οποίος κινούνταν με το δίκυκλο του προς την δουλειά του.
Αφού πρώτα τον έριξαν κάτω στον δρόμο, αμέσως μετά άρχισαν να τον χτυπούν άγρια με ένα μπαστούνι-κατσούνα, κυρίως στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του με συνεχόμενες μπουνιές και κλωτσιές, προκαλώντας του πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, άκρως επικίνδυνους ακόμα και για την ίδια του τη ζωή.
Περαστικοί και γείτονες βγήκαν στον δρόμο σε μια προσπάθεια να σώσουν τον άνθρωπο αυτό από τα βίαια και άγρια χτυπήματα που δεχόταν για περίπου 4 λεπτά. Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό της αστυνομίας, που διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης του θύματος.
Οι δύο άντρες μένουν τον τελευταίο καιρό μόνιμα στον Αγιο Νικόλαο. Εναντίον τους κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου και οδηγήθηκαν χθες Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Νικολάου και σήμερα Τετάρτη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατατεθεί μηνύσεις εκατέρωθεν και από δω και πέρα θα έχει λόγο η δικαιοσύνη.

- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-2: Ο Λεβαντόφσκι την οδηγεί στη στέψη!

