
Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της
Δείτε τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας.
Τα γενέθλιά του είχε χθες (16/6) ο Κωνσταντίνος Δανιάς και η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε τον τρόπο ώστε να του μείνει η ημέρα αξέχαστη.
Καθώς ήταν τα πρώτα μετά τον ερχομό της κόρης τους, η παρουσιάστρια του έκανε έκπληξη με μία τούρτα που είχε τη φωτογραφία της μικρής τους.
Συγκεκριμένα, η τούρτα έφερε το όνομα της εταιρίας που διατηρεί ο Κωνσταντίνος ως εκπαιδευτής σκύλων και στο δεύτερο «πάτωμα» πρωταγωνιστούσαν οι πατουσίνες της μικρής τους.
Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάτι από χθες. Χρόνια πολλά μπαμπάκα μας».
Η ανάρτησή της
Υπενθυμίζεται ότι Κωνσταντίνος Δανιάς και Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάρτιο και λίγες εβδομάδες μετά ήρθε η κόρη τους στον κόσμο.
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μήνυμα ανακωχής
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»


