Έργα οδικής ασφάλειας 12.500.000 ευρώ στη Θεσσαλία
Νέοι κόμβοι θα κατασκευαστούν σε δρόμους της Θεσσαλίας.
Παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο οδικό της δίκτυο προκειμένου να ενισχυθεί το επίπεδο της οδικής ασφάλειας.
Πρόκειται για την κατασκευή πέντε νέων κυκλικών κόμβων, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα και στην επ. οδό Λάρισας – Καρδίτσας και έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην ε. ο. Λάρισας – Τρικάλων στο τμήμα από Ραχούλα έως τα Τρίκαλα και στην επ. ο. Λάρισας – Καρδίτσας από την οδό Καρδίτσης έως τη Μεσοράχη.
Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης και η σχετική σύμβαση υπογράφηκε στη Περιφέρεια Θεσσαλίας με το έργο να φέρει τον τίτλο «Βελτίωση οδικής ασφάλειας σε διαπεριφερειακούς άξονες της Περιφέρειας Θεσσαλίας» και συνολικού προϋπολογισμού 12.500.000 ευρώ.
Πρόκειται για το πρώτο από τα 6 έργα, συνολικού προϋπολογισμού 24.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας που θα υλοποιηθούν στην Θεσσαλία.
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενφίκα 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Βασίλισσα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]
- Πρόκριση-θρίλερ η Παρί (2-2)
- Βραζιλία: Στους 46 οι νεκροί από τις κατολισθήσεις, σβήνουν οι ελπίδες για τους 21 αγνοούμενους
- Βραζιλία: Δύο πολιτικοί καταδικάστηκαν σε 76 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της πολιτικού Μαριέλε Φράνκο
- «Είναι η δική μου στιγμή»: Η Πάμελα Άντερσον βάζει «τελεία» στις ερωτικές σχέσεις

