Έργα οδικής ασφάλειας 12.500.000 ευρώ στη Θεσσαλία
Νέοι κόμβοι θα κατασκευαστούν σε δρόμους της Θεσσαλίας.
Παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο οδικό της δίκτυο προκειμένου να ενισχυθεί το επίπεδο της οδικής ασφάλειας.
Πρόκειται για την κατασκευή πέντε νέων κυκλικών κόμβων, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα και στην επ. οδό Λάρισας – Καρδίτσας και έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην ε. ο. Λάρισας – Τρικάλων στο τμήμα από Ραχούλα έως τα Τρίκαλα και στην επ. ο. Λάρισας – Καρδίτσας από την οδό Καρδίτσης έως τη Μεσοράχη.
Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης και η σχετική σύμβαση υπογράφηκε στη Περιφέρεια Θεσσαλίας με το έργο να φέρει τον τίτλο «Βελτίωση οδικής ασφάλειας σε διαπεριφερειακούς άξονες της Περιφέρειας Θεσσαλίας» και συνολικού προϋπολογισμού 12.500.000 ευρώ.
Πρόκειται για το πρώτο από τα 6 έργα, συνολικού προϋπολογισμού 24.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας που θα υλοποιηθούν στην Θεσσαλία.
- Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»
- Σύστημα υδροφώνων θα προειδοποιεί τα πλοία για φυσητήρες στην Ελληνική Τάφρο
- Καταλύτης Μπάρον: Ο Τραμπ της Gen Z ενηλικιώθηκε – Αμύθητη περιουσία, crypto, στρατηγός και μαμάκιας;
- Λαμία: 49χρονος βρέθηκε νεκρός σε παρκάκι της πόλης
- Dpa: Για πρώτη φορά 24ωρη απεργία στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων – Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
- Βέροια: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της 24χρονης ο άντρας που προσήχθη

