Τούρκος παρουσιαστής γδύθηκε on air – Σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για τους σεισμόπληκτους
Ο τούρκος παρουσιαστής ήθελε με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στις σεισμόπληκτες περιοχές
Εναν απίστευτο τρόπο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας, επέλεξε παρουσιαστής τουρκικού καναλιού.
Ο δημοσιογράφος του HRT AKDENIZ, Αλί Γιολτζού, έβγαλε τα ρούχα του σε ζωντανή σύνδεση διαμαρτυρόμενος για αδιαφορία των ιθυνόντων για τη σεισμόπληκτη επαρχία Χατάι.
«Το κάνω αυτό για να ακουστεί η φωνή του Χατάι», είπε χαρακτηριστικά, την ώρα που έβγαζε το σακάκι και το πουκάμισό του σε ζωντανή σύνδεση.
«Μείναμε μόνοι»
«Μην αλλάξετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης σας, θα διαμαρτυρηθούμε. Πρώτα βγάζω το μικρόφωνο. Μετά θα βγάλω και το σακάκι. Ίσως αυτή τη φορά ακούσουν τη φωνή μας. Διότι μετά το σεισμό κάναμε πολλές εκκλήσεις.
Τα είπαμε στα τουρκικά, αραβικά, κουρδικά αλλά δεν μας άκουσαν και δεν μας κατάλαβαν. Δεν θέλησαν να κάνουν κάτι για την επαρχία του Χατάι. Κι εγώ κάνω αυτό», είπε ο Γιολτζού, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σκάι και πρόσθεσε:
«Γιατί έβγαλα τα ρούχα μου; Διότι θέλω να ακουστεί η φωνή του Χατάι. Να κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα αυτή η φωνή μου. Για να μας ακούσει η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση. Εμείς μείναμε μόνοι» τόνισε ο Γιολτζού.
Δείτε το βίντεο
- Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιου λόγω μπλακ άουτ νότια της Σκύρου
- Ακίνητα: Νέος «ΕΝΦΙΑ» για ιδιοκτήτες ακινήτων – Ποιοι επιβαρύνονται, πότε και πόσο θα κληθούν να πληρώσουν
- Η Ferrari βάζει όρια σε Χάμιλτον και Λεκλέρ
- Ευλογιά προβάτων: Καταγγελία κτηνοτρόφου για τα νεκρά ζώα – «Έλεγαν ότι τα αποτέφρωσαν όμως έκαναν μπάζωμα αλά Τέμπη»
- Last Sunday Before Christmas: Shops Open Across Greece
- Η Πόρτο ανακοίνωσε τον Τιάγκο Σίλβα
- «Βούλιαξε» από Αϊ-Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας
- Ηλιοστάσιο: Επίσημη έναρξη του χειμώνα με τη μικρότερης διάρκειας ημέρα – Έθιμα ανά τον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 21.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442