
Πρότυπα Σχολεία Δάσους στη Λίμνη Πλαστήρα
Στόχος του Δήμου να δημιουργηθούν σχολεία περιμετρικά της Λίμνης Πλαστήρα με σκοπό να αναδειχθεί η Λίμνη σημείο αναφοράς στην Περιβαλλοντική Καινοτομία.
Τα Σχολεία Δάσους είναι ο μεγάλος στόχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα όπως προανήγγελλε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος. «Στόχος είναι να καταστεί η λίμνη Πλαστήρα εθνικό σημείο αναφοράς Περιβαλλοντικής Καινοτομίας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σκοπός του είναι η διασύνδεση Περιβάλλοντος και εκπαίδευσης και αυτό κατά την άποψη του θα επιτευχθεί με την ίδρυση αρχικά δυο σχολείων δάσους, με συγκεκριμένη χωροθέτηση τους.
Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, τα δυο σχολεία θα αποτελέσουν απλά την αρχή του εγχειρήματος, αφού έπονται άλλα δυο νέα σχολεία περιμετρικά της Λίμνης Πλαστήρα που θα εξυπηρετούν άλλους οικισμούς.
Ο Κ. Γκόλτσος μάλιστα, Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας δήλωσε διαθεσιμότητα στην οργάνωση και αξιοποίηση των Σχολείων Δάσους από την Α/θμια Εκπαίδευση Καρδίτσας.
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
