Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεματικό πάρκο ανάλογο του Μύλου των Ξωτικών, θέλει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Θεματικό πάρκο ανάλογο του Μύλου των Ξωτικών, θέλει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, θέλει να δημιουργήσει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και ζήτησε την συνεργασία του οργανισμού e- Trikala.

Σημείο αναφοράς στο Χριστουγεννιάτικο προορισμό μπορεί να γίνει συνολικά ο νομός Τρικάλων, ειδικά αν προχωρήσει το σχέδιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα να δημιουργήσει τον δικό του Μύλο των Ξωτικών, με την συνεργασία της e-Trikala, αναπτυξιακής εταιρία με κύριο μέτοχο τον Δήμο Τρικκαίων με ποσοστό 99%.

Την προοπτική και τους όρους συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και του Οργανισμού e-trikala, εξέτασαν σε σύσκεψη στο δημαρχείο στο Μορφοβούνι, μετά από πρόσκληση του δημάρχου κ. Νάνου. Ο κ. Οδυσσέας Ράπτης, διευθυντής του e-trikala, με τα στελέχη άκουσαν από τον δήμαρχο το πλάνο του πολυθεματικού πάρκου και την σύνδεση με το Σχολείο Δάσους Κερασιάς.

Στο πλαίσιο της ετήσιας λειτουργίας του πάρκου, ο δήμαρχος ανέφερε την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός μόνιμου σημείου αναφοράς στη λίμνη Πλαστήρα και για όλες γιορτινές μέρες του χρόνου και τα τριήμερα.

Στόχος της συνεργασίας η οργάνωση και λειτουργία του Πολυθεματικού Πάρκου Κερασιάς, σε συνδυασμό με τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα πρότεινε σε πρώτη φάση την δημιουργία ενός Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου, το οποίο θα λειτουργήσει συμπληρωματικά προς αυτό των Τρικάλων.

Παράλληλα ζήτησε το περιεχόμενο να είναι μοναδικό και ανεξάρτητο από το Μύλο των Ξωτικών, αλλά να έχει τις προϋποθέσεις να γίνει η λίμνη Πλαστήρα σημείο αναφοράς για τα Χριστούγεννα

Έπειτα όλοι μαζί επισκέφθηκαν το χώρο, όπου εξετάσθηκαν κάποιες ιδέες και ο κ. Ράπτης με τα στελέχη του δεσμεύτηκαν να καταθέσουν σύντομα σχετικό υπόμνημα, για να προχωρήσει ο Δήμος στις ανάλογες ενέργειες, έτσι ώστε τα προσεχή Χριστούγεννα να ξεκινήσει η σταδιακή ανάπτυξη του Πάρκου.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024