Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο: Θυμάμαι να σκέφτομαι «τώρα έχω τελειώσει»
Στο νοσοκομείο παραμένει η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της στη λεωφόρο Κηφισίας.
Για το τροχαίο που είχε το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ που παραμένει στο νοσοκομείο καθώς, όπως είπε, «έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση».
«Εγώ θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα σε ένα αυτοκίνητο. Πώς έγινε τι έγινε, δεν ξέρω. Αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως, δεν ξέρω;» είπε στο «Πρωινό» του ΣΚΑΪ.
Περιγράφοντας τι συνέβη μετά το τροχαίο η Χριστίνα Σούζη είπε ότι «με βοήθησε να βγω ο κ. Βασίλης (σ.σ. ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου), με κάθισε στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχω κάτι σπασμένο, είχα αίματα όμως στο πρόσωπο γιατί έχω σκίσει το μάτι και τη μύτη». Χαριτολογώντας, δε, πρόσθεσε «βλέπω τον εαυτό μου στη φωτογραφία και λέω «πότε θα ξαναγίνω έτσι;»».
Όπως είπε η Χριστίνα Σούζη «ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Θα έκανα αριστερά και θα πήγαινα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πώς έγινε. Άγιο είχα, αυτό είναι σίγουρο. Εκείνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ανάποδα στο αυτοκίνητο και σκεφτόμουν ότι έχω τελειώσει. Μέχρι να κουνήσω χέρια και πόδια και να δω ότι ζω και να βγω από την ανοιχτή πόρτα είπα «δόξα τω Θεώ»». Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ είπε, επίσης, ότι «είχα βγάλει τη ζώνη επειδή πλησίαζα στο ραντεβού. Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει».
- «Κάθε πρόταση μετράει»: Ψηφιακή πλατφόρμα από το ΠΑΣΟΚ εν όψει συνεδρίου
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης
- Αυθεντικές οι φωτογραφίες της Καισαριανής – Τις αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
- Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ζητάει μόνιμο προσωπικό και συνέχιση του προγράμματος 55+
- Ηλεία: Δις ισόβια και 13χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και το βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
- Έριξε τη «βόμβα» ο Νεϊμάρ: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ (vid)

