«Γεφυρώνεται» το κέντρο της Γλυφάδας με την θάλασσα
Από ...αέρος θα μετακινούνται από το Κέντρο της Γλυφάδας στο παραλιακό μέτωπο, οι πολίτες και επισκέπτες της Γλυφάδας, όταν υλοποιηθεί η νέα γέφυρα που θα συνδέει τον αστικό ιστό με το παραθαλάσσιο μέτωπο.
Μια ολοκαίνουργια γέφυρα θα κατασκευαστεί στο Δήμο Γλυφάδας και η οποία θα ενώνει το Κέντρο της πόλης με το παραλιακό μέτωπο. Παράλληλα, θα ξεκινήσει και η υλοποίηση του υπογείου πάρκινγκ αυτοκινήτων.
Η «Εσπλανάδα», η γέφυρα που θα ενώσει την πόλη με την παραλία της, θα βελτιώσει την προσβασιμότητα και την οδική ασφάλεια και πρόκειται να εξυπηρετεί πολυάριθμους κατοίκους και επισκέπτες.
Το υπόγειο πάρκινγκ με τη σειρά του θα προστεθεί στα υπάρχοντα υπαίθρια πάρκινγκ της περιοχής ενισχύοντας τις δυνατότητες παρκαρίσματος στη πόλη.
Πηγή μακέτας: Δήμος Γλυφάδας
Πηγή μακέτας: Δήμος Γλυφάδας
Η χρηματοδότηση του έργου αξίας 14 εκατομμυρίων ευρώ γίνεται από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Η γέφυρα – περίπατος («Εσπλανάδα»), θα συνδέει το παραλιακό μέτωπο με τον αστικό ιστό της πόλης θα ξεκινάει μπροστά από το Δημαρχείο και θα καταλήγει στην παραλία.
- Πάτρα: Ξέφυγε τον κίνδυνο το 5 μηνών βρέφος με μηνιγγίτιδα – «Έχει κερδίσει την μάχη για την ζωή»
- Κατασκευάζεται υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Μπραντ Πιτ: Τα γυρίσματα σε ιπτάμενο δελφίνι εποχής 80s στην Ύδρα
- Βουλή: Άρση ασυλίας Μαρκόπουλου και κόντρα με Κωνσταντοπούλου: «Είστε πολιτική χούλιγκαν, μπροστά σας ο Λεβέντης είναι statesman»
- Ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά: Οι εξελίξεις δικαιώνουν τις ανησυχίες μου – Αυτά δεν λέγονται ήρεμα νερά


