Με ευχάριστα νέα ολοκληρώθηκε η σημερινή (31/05) προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Ταρίκ Μπλακ ακολούθησε μέρος του προγράμματος.
Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρήθηκε από αιμάτωμα στο γόνατο το προηγούμενο διάστημα, κάτι που τον επηρέασε στην απόδοσή του στο Final 4 του Κάουνας, ενώ τον κράτησε κι εκτός από τα Game 2 και Game 3 απέναντι στον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της Basket League.
Έτσι ο Μπλακ δείχνει να αφήνει πίσω του το πρόβλημά του και ετοιμάζεται να δηλώσει παρών για τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (04/06) στο ΣΕΦ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός μετά την 100άρα στη Φενέρμπαχτσε έχει μπει στο παιχνίδι της κορυφής στη regular season - Τι χρειάζεται και πώς μπορεί να ξεπεράσει τους Τούρκους - Όλα τα δεδομένα.