
Αγωνία για 13χρονη που εξαφανίστηκε στη Δάφνη
Η Τζαφέρ Χατίς εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 13χρονης Τζαφέρ Χατίς, συριακής καταγωγής, από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων στη Δάφνη.
Το 13χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Τζαφέρ (επ.) Χατίς (ον.) έχει ύψος 1.55 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά με δύο ξανθές ανταύγειες και ανοιχτά καστανά μάτια.
Φορούσε μαύρο παντελόνι και λευκή μπλούζα με στάμπα.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
