Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν σε λίγη ώρα (20:00) τα ξίφη τους στη «Zalgirio Arena» στον μεγάλο τελικό της Euroleague.
Λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση που θα κρίνει τον επόμενο πρωταθλητή Ευρώπης, η αποστολή των ερυθρόλευκων, έφτασε στη «Zalgirio Arena. με μπροστάρη τον αρχηγό, Κώστα Παπανικολάου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Γιατί η καθυστέρηση στην υπόθεση των 115 κατηγοριών της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι απλώς νομικό ζήτημα, αλλά ένας υπαρξιακός κίνδυνος για την Premier League
Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα μίλησε για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι μαζί με τον Ράφα Μπενίτεθ προσπαθούν να κάνουν καλύτερους τους Πράσινους.