
Δέσποινα Μοιραράκη: Ξέσπασε για τα ζητήματα στον τομέα της υγείας
«Υπάρχει τεράστια διαδικασία για να προμηθευτείς φάρμακο», εξομολογείται η επιχειρηματίας.
Την εκλογική διαδικασία κλήθηκε να σχολιάσει η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας και οικοδέσποινα του Cash or Trash αναφέρθηκε στις ανάγκες του κλάδου της και έκανε ειδική μνεία στο θέμα της υγείας.
Συγκεκριμένα, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια, όταν έκανε αγώνα για να βρει φάρμακα για τον εκλιπόντα σύζυγό της.
«Τα τελευταία 3,5 χρόνια βίωσα με τον εκλιπόντα σύζυγό μου ένα τεράστιο πρόβλημα με την υγεία του. Δεν είναι μόνο οι συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία και όλοι μιλάνε για τα ράντζα. Εγώ θέλω να πω για τους καρκινοπαθείς που θέλουν να πάρουν το φάρμακό τους. Δεν μπορείς να το πάρεις όσα χρήματα κι αν έχεις, πρέπει να το πάρεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. Κι εκεί υπάρχει τεράστια διαδικασία. Πρέπει να περιμένεις ενάμιση μήνα με δύο και τρεις μήνες για να περάσει από την επιτροπή για να πάρεις το φάρμακο», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.
Και πρόσθεσε: «Εγώ τα κατάφερα για τον άνδρα μου, ήμουν η Δέσποινα Μοιραράκη. Ξέρετε πόσους ανθρώπους έβλεπα δίπλα μου; Θέλω να το καταθέσω, γιατί με πόνεσε πολύ που το βίωσα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Ιράν: Υπεραμύνονται οι ΗΠΑ της αναστολής μέρους των κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο
- Το Ιράν προχωρά στην κατάσχεση δύο πλοίων – Οι ΗΠΑ υποβαθμίζουν την εξέλιξη
- Οι ΗΠΑ τιμωρούν το Ιράκ για να το αναγκάσουν να εξαρθρώσει τις φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές
- ΟΗΕ: Επικρίσεις για την ατολμία του από τη Ρεβέκα Γκρίνσπαν, υποψήφια για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα


