Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
My Style Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζήτησε δημόσια συγγνώμη - «Χαίρομαι που λύνουμε την παρεξήγηση»

My Style Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζήτησε δημόσια συγγνώμη – «Χαίρομαι που λύνουμε την παρεξήγηση»

Τι συνέβη και απολογήθηκε η παρουσιάστρια;

Με λουκ που θα φορούσαν οι πρώτες κυρίες των πολιτικών αρχηγών εμφανίστηκαν στο σημερινό (21/5) επεισόδιο του «My Style Rocks» οι διαγωνιζόμενες.

Μάλιστα, για τις ανάγκες του κόνσεπτ οι παίκτριες έπρεπε να έχουν δίπλα τους και τον παρτενέρ τους, ο οποίος θα ενσαρκώνει το πολιτικό πρόσωπο της εκάστοτε χώρας.

Στο πλατό βρέθηκε και ο Παύλος, ο σχεδιαστής που έχει αναλάβει τα κοσμήματα της Αναστασίας Σαμαράς. Μετά τα σχόλια που δέχτηκε η διαγωνιζόμενη για την εμφάνισή της από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο ίδιος θέλησε να λύσει ανοιχτά την παρεξήγησή του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μας δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε αυτή την παρεξήγηση και δημόσια πια. Σε ευχαριστώ πολύ που μου έστειλες το μήνυμα, μετά από τα χιλιάδες stories που ανέβασες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και γι’ αυτά γιατί είναι η γνώμη σου, την ακούω στο 100%», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχοντας μπροστά της τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

Και πρόσθεσε: «Όταν είδα το μήνυμά σου, η λέξη που χρησιμοποίησες, το “σε αγαπάω” για εμάς είναι μια λέξη πολύ σημαντική. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και γι’ αυτό. Με έβαλες σε μια διαδικασία να σου εξηγήσω πραγματικά ότι δεν εξήγησα σωστά και ήταν λάθος από μεριάς μου. Άφησα τον ρόλο του κριτή στην άκρη και έβαλα την Ηλιάνα μπροστά, την προσωπικότητά μου και το συναίσθημά μου».

«Δεν πρόλαβα ποτέ να σχολιάσω το έργο σου, δεν πρόλαβα ποτέ να μάθω τι είναι και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν είδα το μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτό», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024