Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
My Style Rocks: «Χείμαρρος» ο Στέλιος Κουδουνάρης - «Είσαι ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το φετινό παιχνίδι»

My Style Rocks: «Χείμαρρος» ο Στέλιος Κουδουνάρης – «Είσαι ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το φετινό παιχνίδι»

Τα έψαλλε για τα καλά στην Χριστιάννα ο σχεδιαστής μόδας.

Ποιος είδε τον Στέλιο Κουδουνάρη και δεν τον φοβήθηκε. Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του «My Style Rocks» εξερράγη στο σημερινό επεισόδιο και «τα έχωσε» στην Χριστιάννα.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια επιμελήθηκε ένα στυλ για να βγει με τις φίλες της σε ένα μαγαζί με κοκτέιλ, όπως ήταν το κόνσεπτ, αλλά κάθε άλλο παρά ενθουσίασε την κριτική επιτροπή.

Ντυμένη στα λευκά, με ψηλές διχτυωτές κάλτσες, φουσκωτό τοπ με βολάν και μεγάλα ροζ κοσμήματα, η Χριστιάννα έκανε έξαλλο τον Στέλιο Κουδουνάρη και απέσπασε και το χειρότερο σχόλιο.

«Δεν ήταν να βάλω αυτό σήμερα! Ήταν να βάλω κάτι τελείως άλλο», ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Εδώ δεν είναι makeover, κάνουμε καμιά αλλαγή στο τόσο. Εδώ είναι διαγωνισμός μόδας. Δεν έπρεπε να εμφανιστείς σήμερα με αυτό το λουκ! Είναι ότι χειρότερο έχει περάσει σε αυτό το παιχνίδι τέσσερις μήνες! Και συζητάμε και γελάμε και κάνουμε πλάκα; Είσαι απαράδεκτη! Είσαι το κορίτσι που σώθηκε τις περισσότερες φορές, έχεις μια εξέλιξη και σήμερα με ένα ατύχημα έρχεσαι μπροστά μας λες και είσαι η βαπτιστήρα της Νικόλ. Είναι σαν αποκριάτικο αυτό που φοράς, πραγματικά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης σε έντονο ύφος στην Χριστιάννα.

«Είναι ότι χειρότερο έχει περάσει από το φετινό «My Style Rocks». Πραγματικά λυπάμαι που μιλάω έτσι», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024