Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήταν με διαφορά τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήταν με διαφορά τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου»

Τι συνέβη;

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική ενώ αναφέρθηκε και στην συντροφικότητα και την συγκατοίκηση στην οποία… υπέφερε στο παρελθόν.

«Η συγκατοίκηση δεν μου πήγαινε, μωρέ, δεν ήταν και σωστή η επιλογή. Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου. Δυόμιση χρόνια. Με διαφορά όμως τα χειρότερα. Το ‘βλεπα, το ‘βλεπα, το ‘βλεπα να έρχεται! Καταρχάς είμαι πολύ ενοχικός άνθρωπος και αυτός ο άνθρωπος, που μπορεί να μας βλέπει και μακάρι να μας βλέπει, ήταν και πολύ χειριστικός», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένας κανονικός άνθρωπος αυτός και ήθελε να έχει μια κανονική σχέση ήθελε η κοπέλα του να τον συνοδεύει εκεί και εκεί. Εγώ όμως δεν είμαι από αυτή την κοψιά φτιαγμένη, δεν μπορώ. Το έχω κάνει και με άλλον. Ήθελε δηλαδή κάθε Κυριακή μεσημέρι να πηγαίνουμε να τρώμε με την οικογένεια του, είχε φύγει και η μανούλα του οπότε «έπρεπε» να τρώμε με τον πατέρα του».

«Εγώ πήγα πάρα πολλές φορές σε αυτό το τραπέζι, συνέχεια πήγαινα και καταπιεζόμουν. Θεωρώ ότι οι σχέσεις σε εκπαιδεύουν κιόλας και, άμα είσαι από μικρή ηλικία σε σχέση, πιθανότατα να είσαι καλός στη σχέση. Εγώ δεν ήμουν καλή στη σχέση, ήμουν κακή γιατί σκεφτόμουν τον εαυτό μου», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε: «Εγώ ήμουν από τελείως άλλο ύφασμα και ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ένας συντροφικός, πολύ κανονικός, οπότε εγώ πιέστηκα πάρα πολύ σε αυτά τα δυόμιση χρόνια».

«Εντάξει, παιδιά, τι λέτε τώρα! Εδώ τον σκύλο πήρα και το πρώτο διάστημα είχα φρικάρει. Όπου και αν γύρναγα, έβλεπα συνεχώς δυο μάτια να με κοιτάνε», κατέληξε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024