Ο Ζελένσκι θα συμμετάσχει στη σύνοδο της G7 στην Ιαπωνία διά ζώσης
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Ουκρανία είχε προσκαλέσει τον Ζελένσκι να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής των G7
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρόκειται να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να λάβει μέρος διά ζώσης στη σύνοδο κορυφής της G7, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg.
Νωρίτερα, το πρακτορείο Kyodo, επικαλούμενο τον Ίχορ Σόφκβα, αναπληρωτή επικεφαλής του ουκρανικού προεδρικού γραφείου αρμόδιο για την εξωτερική πολιτική, ανέφερε αρχικά ότι μια προσωπική συνάντηση μεταξύ του Ζελένσκι και των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των G7 θα εξαρτηθεί από τη στρατιωτική κατάσταση.
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Ουκρανία είχε προσκαλέσει τον Ζελένσκι να συμμετάσχει διαδικτυακά στην σύνοδο κορυφής των G7, η οποία αρχίζει αύριο.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας