Οδηγός παρασύρθηκε από όχημα την ώρα που έβαζε το τρίγωνο ασφαλείας – Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του αυτοκινήτου
Ο θάνατος του 61χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος
Μία αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στις Σέρρες, όταν ένας 61χρονος οδηγός βγήκε μετά από τροχαίο να τοποθετήσει το τρίγωνο ασφαλείας όπως ορίζεται από τους κανονισμούς και τη στιγμή που επέστρεφε στο ακινητοποιημένο όχημά του, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.
Ο 24χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος σταμάτησε μετά το δυστύχημα. Όντας σε κατάσταση σοκ έλεγε πως δεν είδε έγκαιρα τον άτυχο άντρα και δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:00 το μεσημέρι σε κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στις Σέρρες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.
- Κάπου ώπα! Και η καλοσύνη έχει τα όριά της
- Τα SOS για τις φορολογικές δηλώσεις: Οι κρίσιμοι κωδικοί και οι παγίδες
- Άρχισε το τελικό ξεκαθάρισμα στην Αριστερά πριν το κόμμα Τσίπρα – Nέες οδύνες στη Νέα Αριστερά, ρήξεις στο ΣΥΡΙΖΑ
- Νεκροί στο Τελ Αβίβ από ιρανικά πλήγματα – Σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό
- Συνταγή: Ματσάτα με μπολονέζ μανιταριών
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024



