Δύο μαθήτριες, ηλικίας 7 και 8 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας άνδρας τους επιτέθηκε με μαχαίρι, σε σχολείο της περιοχής Νοϊκέλν, στο Βερολίνο.
Μαθητές που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης βρίσκονται, σύμφωνα με την BILD, σε κατάσταση σοκ.
Ο δράστης, ένας ενήλικος άνδρας, συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο, ενώ τα δύο κορίτσια διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.
Το σχολείο έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις και οι μαθητές δεν επιτρέπεται ακόμη να εγκαταλείψουν το κτίριο. Έξω από το σχολείο έχουν συγκεντρωθεί οι γονείς τους.
Λεπτομέρειες για την επίθεση και τον δράστη δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας