
Νέα απάτη εις βάρος ηλικιωμένης στα Γιάννενα: Της άρπαξαν τα χρήματα «πουλώντας» της… απολύμανση
Εμφανίστηκε ως υπάλληλος του Δήμου και εξαπάτησε την γυναίκα
Χωρίς τέλος μοιάζουν οι απάτες που στήνουν επιτήδειοι προκειμένου να εκμεταλλευτούν ηλικιωμένους.
Μία τέτοια απάτη σημειώθηκε στα Γιάννενα και έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία.
Μία γυναίκα με περίσσιο θράσος παγίδεψε την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού και της αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα.
Πώς έστησε την απάτη
Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το tinealarissa.gr, συστήθηκε ως υπάλληλος του δήμου και της είπε ότι πρέπει να γίνει απολύμανση. Της ζήτησε να βάλει χρήματα και κοσμήματα σε μια μαξιλαροθήκη, δήθεν για να μην καταστραφούν.
Όταν η γυναίκα το έκανε, της ζήτησε ένα καφέ, για να μπει στα ενδότερα. Η στιγμή που της γύρισε την πλάτη, ήταν η τελευταία που την είδε από κοντά.
Στη συνέχεια, η κατηγορούμενη επιδίωξε την απομάκρυνση της ηλικιωμένης από τον χώρο ζητώντας της να της προσφέρει καφέ και κατά το χρόνο της απουσίας της στην κουζίνα του σπιτιού, αφαίρεσε τη μαξιλαροθήκη, που περιείχε χρηματικό ποσό 1.100 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.
Το Αστυνομικό Τμήμα Δωδώνης ταυτοποίησε τα στοιχεία της γυναίκας που έστησε την απάτη, η οποία είναι Ελληνίδα και σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
- «Δεν βγαίνουν τα λεφτά» – Χάρι και Μέγκαν στα μανταλάκια
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/5): Δράση με ΑΕΚ-Άρης για την Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» που ανέφερε ο Σι στον Τραμπ κατά τη συνάντησή τους
- Ινδία: Σχεδόν 90 νεκροί καθώς σφοδρή καταιγίδα πλήττει την πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία της χώρας
- Ηλιούπολη: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 17χρονη στη ΜΕΘ – Βαρύ κλίμα στο σχολείο των δύο κοριτσιών
- Τομ Κρουζ: Η ανάρτηση για τα 40 χρόνια του Top Gun


