Φωτιά σε κτίριο στην Αιόλου: Κίνδυνος κατάρρευσης – Προληπτικές εκκενώσεις κτιρίων
Στο σημείο επιχειρούν 5 οχήματα με 18 πυροσβέστες.
Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή Αιόλου και Αγίας Ειρήνης. H κατάσβεση της πυρκαγιάς συνεχίζεται ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Καραγεώργη Σερβίας από το ύψος της πλατείας Συντάγματος.
Στο σημείο επιχειρούν 5 οχήματα με 18 πυροσβέστες.
#Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη συμβολή των οδών Αιόλου και Αγίας Ειρήνης στην Αθηνά. Επιχειρούν 18 #πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 24, 2023
Κάτω από το φλεγόμενο κτίριο υπάρχει ξενοδοχείο και σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που διέμεναν σε αυτό, από το πρωί οι πυροσβεστικές δυνάμεις τους ζήτησαν να το εκκενώσουν και να απομακρυνθούν από την περιοχή, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο αφού πέφτουν κομμάτια.
Αυτή την ώρα, η φωτιά έχει επεκταθεί στην οροφή ενός διπλανού κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ένα μεξικάνικο εστιατόριο.
Όπως σημείωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, «δεν έχουμε αναφορές για ανθρώπους που κινδυνεύουν άμεσα».
Από την πλατεία Συντάγματος μέχρι την οδό Καραγιώργη Σερβίας ο δρόμος παραμένει κλειστός.
- Τα «είπε όλα» με μια κίνηση ο Ταρέμι
- Χίος: Φαναράκια στη θάλασσα στη μνήμη των θυμάτων – «Γέμισε η Μεσόγειος κορμιά μεταναστών» [βίντεο]
- Τέμπη: «Υπήρχε φωτιά κοντά μας, αδιανόητα τυχερή που ζω» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία της Ελευθερίας Δρίγκα
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βγάζει από τον «πάγο» την εμπορική συμφωνία ΕΕ – ΗΠΑ
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Το 3-0 από τον Ζέλσον Μαρτίνς με προβολή (vid)
- Από τα reality στην πολιτική: Η Σάρον Όσμπορν «γλυκοκοιτάζει» το δημαρχείο του Μπέρμιγχαμ



