Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 2-1: Νίκη με ανατροπή στο φινάλε για τους «ερυθρόλευκους»
Ο Ολυμπιακός Β’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Αιγάλεω, αλλά οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα πάλεψαν και πήραν τη νίκη (2-1) με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.
Νίκη αποδείξεων πέτυχε ο Ολυμπιακός εντός έδρας κόντρα στο Αιγάλεω. Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν από την αρχή δραστήριοι και πίεσαν για ένα γκολ νωρίς. Αντί αυτού ήρθε η προειδοποιητική βολή για το Αιγάλεω με τον Παπαδούδη να πιάνει πέναλτι στ0 31′, αλλά τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τελικά το γκολ στο 50′ με τον Κωστανάσιο.
Οι νεαροί του Ολυμπιακού όμως δεν σταμάτησαν την προσπάθεια. Ήρθε και το φρεσκάρισμα από τον πάγκο και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Τελικά βρέθηκε η λύση με τον Μπα να ισοφαρίζει με διπλή προσπάθεια στο 84′ και τον Βλαχομήτρο μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή και πρώτη κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη, ο Βλαχομήτρος με ψύχραιμο πλασέ υπέγραψε τη νίκη και την μεγάλη ανατροπή κάνοντας το 2-1 στο 87′!
Στα άλλα δύο ματς της ημέρας είχαμε ισοπαλίες αλλά με… βροχή από γκολ
Η Ηλιούπολη αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Παναχαϊκή, με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές με τους Μυτίδη (23′) και Μπουρλάκη (75′) και τους Βασιλείου (29′) και Χέμπερτ (89′), με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα ισόβαθμες με 30 βαθμούς.
Στο άλλο ματς ο ΠΑΟΚ Β’ βρέθηκε να κάνει περίπατο με τον Διαγόρα, αφού προηγήθηκε με 3-0 με γκολ των Δαρέλα (1′), Παναγιώτου (27′) και Σπυράκου (52′), αλλά μετά… έσβησε δεχόμενος την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους μέσα σε 20′ με τους Παραστατίδη (65′), Μιχόπουλο (74′) και Λούκιτς (83′).
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442