
Τραγωδία στα Άνω Λιόσια – Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 68χρονη
Για το συμβάν συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρησης σκραπ.
Ένα τραγικό και σοκαριστικό έλαβε χώρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου καθώς μία αγέλη σκύλων στα Άνω Λιόσια κατασπάραξε μία 68χρονη γυναίκα.
Η γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο λίγο μετά τις 11:00 το πρωί σε επιχείρηση σκραπ που βρίσκεται στη θέση Σκαλιστήρι στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.
Η 68χρονη φιλοξενούνταν σε τροχόσπιτο που βρισκόταν εντός της μάντρας και διέμενε ένας 70χρονος που εργάζεται ως φύλακας στην επιχείρηση.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες τα επτά σκυλιά που βρίσκονταν στη μάντρα επιτέθηκαν και κατασπάραξαν την 70χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο.
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης
Η αστυνομία συνέλαβε τον 78χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας, ενώ τα σκυλιά παρέλαβαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα


