H εντεκάδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ (pic)
Οι επιλογές του Ζοζέ Ανιγκό για τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (19:30).
Με 4-2-3-1 και τους Μπιέλ, Φορτούνη και Βαλμπουενά πίσω από τον Μπακαμπού παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ζοζέ Ανιγκό στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (19:30).
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ανδρούτσο, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιν-Μπεόμ και Εμβιλά θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μπιέλ, Φορτούνη και Βαλμπουενά πίσω από τον Μπακαμπού.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπακαμπού.
Θέση στην αρχική 11άδα, σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, παίρνουν οι Ανδρούτσος, Σισέ, Μπιέλ, Βαλμπουενά και Μπακαμπού.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Opap Arena η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 3-0, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την ανατροπή-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against AEK is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️#Olympiacos #GreekCup #OLYAEK #Stoiximan pic.twitter.com/he8JwLrbn8
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 12, 2023
- Η ψηφοφορία και τα μηνύματα της ΓΣ της ΕΠΟ
- Σκηνοθέτης έκλεισε συμφωνία με το Netflix, αλλά φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα σε αποτυχημένες επενδύσεις
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
