
Γυναίκα διαιτητής έσωσε ηλικιωμένο – Διέκοψε αγώνα για να του κάνει ΚΑΡΠΑ
«Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον σώσω», δήλωσε η ίδια
Σε πρωταγωνίστρια του αγώνα Βαστοτζιράρντι – Αβετσάνο εξελίχθηκε η Κριστιάνα Λαρασπάτα. Η διαιτητής από την Ιταλία, στο ντεμπούτο της στη Serie D διέκοψε το ματς στις καθυστερήσεις για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε έναν ηλικιωμένο οπαδό που κατέρρευσε έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
Η 28χρονη είναι γιατρός και έχει την ειδικότητα του αναισθησιολόγου. Έτσι, χωρίς καν να το σκεφτεί έτρεξε δίπλα στον οπαδό και προσπάθησε να σώσει τη ζωή του κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ηλικιωμένο, που είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο ωστόσο, λίγο μετά τη διακομιδή του υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έφυγε από τη ζωή.
Στη συνέχεια, επέστερεψε στον αγωνιστικό χώρο για το εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης.
«Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Αμέσως διέκοψα το παιχνίδι και πήγα να βοηθήσω τον ηλικιωμένο κύριο. Εκείνες οι ώρες έμοιαζαν ατελείωτες. Για μια στιγμή ο κύριος έμοιαζε να συνέρχεται. Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον σώσω», δήλωσε η Κριστιάνα Λαρασπάτα μιλώντας στον ιταλικό Τύπο, για την αντίδρασή της.
Το βίντεο με όσα εκτυλίχθηκαν έχει γίνει viral, με χιλιάδες προβολές και αποιεωτικά σχόλια.
Δείτε το παρακάτω
- Μέση Ανατολή: Ο Ζελένσκι προτείνει ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα ως απάντηση στην πετρελαϊκή κρίση
- Τσουκαλάς: Το συνέδριό μας είπε ένα πολύ μεγάλο ‘ναι’ στην πολιτική αλλαγή, στην ενότητα και στο καθαρό στίγμα
- Νέο Κέντρο Κοινότητας στη Μεσσήνη
- Ολυμπιακός: Με Μόρις και Χολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: Για πρώτη φορά δικαστήριο αναγνωρίζει ευθύνη στο ελληνικό δημόσιο και επιδικάζει αποζημίωση σε συγγενείς
- Ζωγράφου: «Είχαμε να τις δούμε ενάμιση μήνα, υπήρχε μυρωδιά» – Μαρτυρίες για το θρίλερ με τις δύο σορούς




