Άσχημα νέα για το λευκό τιγράκι – Ευθανασία προτείνουν οι κτηνίατροι σε Ελλάδα και εξωτερικό
Το ζωάκι υποφέρει καθημερινά.
Δυστυχώς το μικρό λευκό τιγράκι που βρέθηκε έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο κάτω από κάδο σκουπιδιών δεν θα τα καταφέρει. Ειδικότερα, η ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη και το ζωάκι υποφέρει καθημερινά.
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τη 12μελη ομάδα των κτηνιάτρων που το ανέλαβαν υπό τον συντονισμό του ΥΠΕΝ, όσο και με τις γνωμοδοτήσεις συναδέλφων τους από το εξωτερικό, η κατάλληλη λύση είναι να γίνει ευθανασία άμεσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αττικό ζωολογικό Πάρκο, το πόρισμα των κτηνιάτρων δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας.
«Κάθε ανάσα της είναι ένας αφόρητος πόνος»
Παράλληλα, η πρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης «ΝΕΜΕΣΙΣ», Νατάσσα Μπομπολάκη, τονίζει σε ανάρτησή της:
«Όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι και βαθύτατα λυπημένοι. Επικοινωνήσαμε τώρα με τον Νίκο Μπόκαρη ,το στέλεχος της Διεύθυνσης Δασών στον οποίο έχει ανατεθεί από μεριάς ΥΠΕΝ ο χειρισμός της υπόθεσης της Χασίγια. Έχουν ήδη ενημερωθεί με το πόρισμα των 12 κτηνιάτρων οι αρμόδιοι υπουργοί ΥΠΕΝ, ΥΠΕΣ και ΥΠΑΑΤ ,όπως και η αρμόδια Αντεισαγγελέας του ΑΠ. Μέλημα όλων αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι να μην υποφέρει άλλο η Χασίγια. Χαρακτηριστικά ο κ.Μποκαρης μας είπε: «Με 33 κατάγματα σε όλο της το κορμάκι, κάθε ανάσα της είναι ένας αφόρητος πόνος. Η λύτρωση της Χασίγια από το μαρτύριό της πρέπει να γίνει «χθες»».
- Ποιος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το Καϊράτ – Ολυμπιακός
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
- Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τους 18 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά
- Μητσοτάκης: Μαστίγιο και καρότο στους αγρότες – «Ακραίες μορφές διαμαρτυρίας» τα μπλόκα, χρήματα με το σταγονόμετρο

