
Πολυχώρος πολιτισμού και άλλα έργα γίνονται στη Τρίπολη
Νέες εντάξεις έργων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης στο Ταμείο Ανάκαμψης.
Μία νέα ένταξη έργων στο Ταμείο Ανάκαμψης, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.
Ο κ. Τζιούμης τόνισε: «Πρόκειται ουσιαστικά για τέσσερα υποέργα. Το πρώτο υποέργο με προϋπολογισμό 1.150.000 € είναι η πλήρης αποκατάσταση και εκσυγχρονισμός της Βίλας Τουρκοβασίλη. Θα δημιουργηθεί εκεί ένα σύγχρονος πολυχώρος Πολιτισμού, ώστε η Τρίπολη να αποκτήσει μια ακόμα σημαντική υποδομή.
Το δεύτερο υποέργο είναι η κατασκευή στη θέση «Αλώνια» (δίπλα στο παλαιό Δημαρχείο Τεγέας, στο Στάδιο) ενός πολυχώρου πολλαπλών δράσεων. Ήταν ζητούμενο της Τεγέας για πολλά χρόνια. Το έργο έχει προϋπολογισμό 820.000 ευρώ.
Το τρίτο υποέργο είναι η ανάπλαση της πλατείας Αγίας Βαρβάρας, μια από τις παλαιότερες πλατείες της πόλης μας. Εκεί, θα γίνει μια ανάπλαση, χωρίς να κοπούν δένδρα. Αυτό το υποέργο είναι προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.
Το τέταρτο υποέργο 300.000 ευρώ περιλαμβάνει ψηφιακές εφαρμογές, ώστε οι πλατείες και η Βίλα να είναι σύγχρονες με ψηφιακά μέσα.
Τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης θα δημοπρατηθούν άμεσα και μέσα στο καλοκαίρι θα έχουν υπογραφεί συμβάσεις για να ξεκινήσει η κατασκευή τους».
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Λευκάδα: Έρευνες από Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις για το σκάφος – drone που εντόπισαν ψαράδες
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που πέταγαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο και έσπασαν τα τζάμια του
- Σπύρος Ρέτσας: Μυστήριο με την εξάφανισή του – Η τελευταία διαδρομή με το ταξί
- Φραντσέσκα Αλμπανέζε: Οι κατηγορίες περί αντισημιτισμού που εκτοξεύονται ως χαρτοπόλεμος είναι για να αποσπάται η προσοχή από τα θύματα
- Αν αυτό το παλτό μπορούσε να μιλήσει – Το μακρύ ταξίδι του πανωφοριού Τσέστερφιλντ του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ


