Έλτσε – Μπαρτσελόνα 0-4: Πάρτι με την ουραγό για τους «μπλαουγκράνα»
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 την Έλτσε, ξέφυγε με +15 από τη Ρεάλ και περιμένει απλά την στέψη.
Απτόητη συνέχισε η Μπαρτσελόνα την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στη La Liga. H ομάδα του Τσάβι διέλυσε με 4-0 την ουραγό Έλτσε στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» και πήγε στο +15 από τη δεύτερη Ρεάλ.
Από ασίστ του Αραούχο στο 20′ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-0 για τους Καταλανούς, με τα υπόλοιπα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φατί με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα στο 55′ έκανε το 2-0, για να κάνει το 3-0 στο 66′ ο Λεβαντόφσκι από ασίστ του Γκάβι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φεράν με πλασέ στο 70′.
Έλτσε: Μπαντία, Παλάσιος, Κλερκ, Μπιγάς, Καρμόνα (53’ Ραούλ Γκούτι), Μακσκαρέλ, Μπλάνκο (65’ Χοσάν), Φιδέλ, Γκουμπάου, Τετέ Μορέντε (65’ Νίκο Φερνάντεθ), Μίγια (75’ Πόνσε).
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Κουντέ, Αλόνσο, Κουντέ, Αραούχο (77’ Toρέ), Έρικ Γκαρσία, Γκάβι (67 Κεσί), Φεράν Τόρες, Φάτι (83’ Γαρίδο), Λεβαντόφσκι
- Ακίνητα: Χωρίς ιδιοκτήτη 1,85 εκατομμύρια γεωτεμάχια
- Η επιστήμη ξέρει ποιο είναι το σωστό πρωινό
- Καιρός: Αίθριος την Καθαρά Δευτέρα – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
- Το «πράσινο» περιτύλιγμα των BAFTA: Το αόρατο αποτύπωμα της λάμψης των βραβείων στο περιβάλλον
- Single και ευτυχία: Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας
- Οι φίλοι του Έρικ Ντέιν δημιουργούν μια καμπάνια GoFundMe μετά το θάνατό του για να «υποστηρίξουν τις κόρες του»






