Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Τσέλσι που πραγματοποίησε ακόμη μία κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε με 0-2 από την Άστον Βίλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ένα αποτέλεσμα που πιθανότατα θα αποτελέσει και τη χαριστική βολή για τον Γκρέιχαμ Πότερ στον πάγκο της ομάδας.
Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γουότκινς με πλασέ στο 18′ και ο ΜακΓκίν με τρομερό σουτ στο 56′. Μάλιστα η Βίλα είχε και δοκάρι με τον ΜακΓκίν ένα λεπτό πριν ανοίξει το σκορ στο ματς. Δοκάρι είχε και η Τσέλσι με τον Τσίλγουελ πριν το τέλος του ημιχρόνου ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους της ακυρώθηκε κι ένα γκολ του ίδιου παίκτη για οφσάιντ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.