Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Ήμασταν τυχεροί που η Σίτι δεν μας έβαλε κι άλλα γκολ»

Κλοπ: «Ήμασταν τυχεροί που η Σίτι δεν μας έβαλε κι άλλα γκολ»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και την ήττα της Λίβερπουλ από την Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε κι άλλα γκολ.

Η Λίβερπουλ γνώρισε βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι με 4-1, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League, παρά το γεγονός ότι οι «ρεντς» ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και τόνισε χαρακτηριστικά πως αν οι «πολίτες» ήταν άπληστοι και επιθυμούσαν να έχουν σκοράρει κι άλλα γκολ, θα το είχαν κάνει.

Συγκεκριμένα ο Κλοπ ανέφερε:

«Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς, γιατί πρέπει να δουλέψουμε αυτό που είδαμε σήμερα, μίας και το βλέπουμε πιο συχνά πλέον να συμβαίνει.

Το πρώτο ημίχρονο το περιμέναμε. Η Σίτι ήταν κυρίαρχη, αλλά ήμασταν οργανωμένοι. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ. Παίζαμε όμως ανοιχτά. Η Σίτι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Ήμασταν τυχεροί που δεν είχε άπληστη διάθεση. Η Σίτι είχε απόλυτα τον έλεγχο μετά από το 3-1 και μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν. Το ότι πέτυχαν μόνο ένα ακόμα γκολ είναι καλό, ευχαριστώ. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά και αυτά είναι πολύ άσχημα νέα για εμάς.

Τα γκολ, το πώς τα δεχθήκαμε είναι δύσκολο να τα αποδεχτούμε, δεν αντιδράσαμε. Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο για να είμαι ειλικρινής. Η Σίτι έχει πάντα περισσότερη κατοχή στο Έτιχαντ, αλλά είχαμε τον τρόπο. Παίξαμε ήρεμα, ψυχραιμία και της δημιουργήσαμε προβλήματα.

Δεν υπάρχει τίποτα καλό να πούμε για αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δυστυχώς και να ξεκαθαρίσουμε ποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν. Δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα, μπορώ απλώς να αναφέρω αυτό που είδα και θα μιλήσουμε για αυτό αύριο. Ήμασταν πολύ παθητικοί. Πολύ μακριά από τα πάντα. Οι δύο μεσοεπιθετικοί δούλεψαν πολύ. Οι παίκτες πρέπει να είναι στην κορυφή του παιχνιδιού τους και αυτό δεν συνέβη ξανά. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν απειλήσαμε. Είναι πραγματικά δύσκολο να το καταλάβεις».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024