Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκιριγκόνις εναντίον Ράντονιτς: «Στην αρχή δεν είχαμε προπονητή»

Γκιριγκόνις εναντίον Ράντονιτς: «Στην αρχή δεν είχαμε προπονητή»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει πλέον για τα καλά τον Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του, ωστόσο κάποιοι δεν ξεχνούν τον Σέρβο…

Συγκεκριμένα μετά από μία ακόμα ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της Euroleague, ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στο «BNSports» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην τεχνικό των «πράσινων»,  αλλά όχι με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι όταν την ομάδα προπονούσε ο Σέρβος, ήταν λες και δεν υπήρχε προπονητής.

«Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αυτό που θα πω μα η αλλαγή προπονητή στην ομάδα άλλαξε τα πάντα (η έλευση Σερέλη κοινώς).

Στην αρχή (με τον Ράντονιτς στον πάγκο), δεν είχαμε προπονητή και ήταν πολύ δύσκολο για μας να λειτουργήσουμε. Ακόμα βέβαια και με τις αλλαγές που υπήρξαν, η βελτίωση που έχουμε δεν είναι αρκετή.

Ακόμα χάνουμε αρκετά παιχνίδια. Υπάρχουν θετικά σημάδια βέβαια, αλλά ακόμα πρέπει να διανύσουμε μακρύ δρόμο», δήλωσε ο Γκριγκόνις και πέταξε το… καρφί του για τον Ράντονιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως όπως τόνισε και ο Λιθουανός, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χρήστο Σερέλη δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024