Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τεράστια νίκη του Ιωνικού (1-0)

Τεράστια νίκη του Ιωνικού (1-0)

Το αυτογκόλ του Καρμόνα ήταν αρκετό ώστε ο Ιωνικός να πάρει νίκη-ανάσα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και να αφήσει μόνο στην τελευταία θέση τον Λεβαδειακό.

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Ιωνικό! Για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νεάπολη χάρη σε ένα αυτογκόλ του Καρμόνα και προσπέρασε τον Λεβαδειακό που έμεινε τελευταίος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο ματς και αφού προειδοποίησε δύο φορές, σκόραρε τελικά στο 10ο λεπτό όταν από γύρισμα του Μύγα ο Καρμόνα στην προσπάθειά του να διώξει έβαλε αυτογκόλ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον ρυθμό και πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να κινδυνέψουν από τους Αρκάδες.

Ο Μάντζης είχε μία καλή στιγμή στο 54′ για δεύτερο γκολ ενώ ούτε ο Μάσας στο 75′ κατάφερε να νικήσει τον Τσιφτσή. Ο Αστέρας πίεσε στο τέλος και είχε την ευκαιρία του για την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Ιγκλέσιας από καλή θέση έφυγε έξω.

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μασάς (86’ Γούλερι), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (90’ Μπουενά), Σάκιτς, Φαντινγκά (78’ Σόουζα), Κάνιας, Σεμπά, Μάντζης (90’ Ελευθεριάδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Τσιφτσής, Ατιένζα, Καστάνο (67’ Ζουκάνοβιτς), Καρμόνα, Τασουλής, Αλάγκμπε (73΄Ιγκλέσιας), Σανταφέ (67’ Τιλίκα), Α. Ριέρα (54’ Mπαρτόλο), Σίτο (73’ Ντεμιντένκο), Μπερτόλιο, Μπαράλες.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024