Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1: Ο Λάρσον «καθάρισε» για τους Κρητικούς

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1: Ο Λάρσον «καθάρισε» για τους Κρητικούς

Με τέρμα του Λάρσον ο ΟΦΗ πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό επί του ΠΑΣ Γιάννινα που μπλέκει σε περιπέτειες.

Ένα σπουδαίο διπλό πέτυχε ο ΟΦΗ μέσα στους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 χάρις σε τέρμα του Λάρσον και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση παραμονή. Από την άλλη οι Ηπειρώτες μπλέκουν σε περιπέτειες πλέον, με 6 αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση των Play-Outs και τους Ιωνικό, Λεβαδειακό να είναι κοντά.

Στα του αγώνα, ο ΠΑΣ ξεκίνησε πιο επιθετικά την αναμέτρηση χάνοντας ευκαιρίες με τους Εραμούσπε στο 2′ και Σόρια στο 8′. Οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές και αφού απείλησαν με τον Ντίκο στο 18′ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Λάρσον με το αριστερό. Ο ΠΑΣ κατόπιν έχασε ευκαιρίες με τους Πήλιο στο 34′ και Παμλίδη στο 37′ με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 0-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν αρκετά πιο γρήγορος απόρροια του ότι οι Ηπειρώτες ανοίχτηκαν, και αφού έχασαν ευκαιρία με τον Παμλίδη, είδαν τον Τσιντώτα να τους σώζει στο 66′ ύστερα από σουτ στη γωνία του Ντίκο. Ο ΠΑΣ απάντησε με διπλή ευκαιρία, αφού ύστερα από κόρνερ ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Μανδά, με τον Σόρια στη συνέχεια να πιάνει σουτ με τη μπάλα να καταλήγει ωστόσο άουτ.

Αφού τα Γιάννινα έχασαν κι άλλη ευκαιρία με τον Μορέιρα στο 76′, οι Κρητικοί κατόπιν διαχειρίστηκαν το υπέρ τους 1-0 όντας ψυχραιμότεροι και έφυγαν τελικά με ένα σπουδαίο διπλό από τους «Ζωσιμάδες».

Με αυτή τη νίκη οι Κρητικοί είναι πλέον στη 2η θέση των Play-Outs με 30 βαθμούς και απομακρύνθηκαν κατά πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε στους 23 βαθμούς και νοιώθει πλέον πίεση από τον Λεβαδειακό που είναι στο -4 καθώς και τον Ιωνικό που είναι στο -5 αλλά παίζει τώρα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νίκαια.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα, Γκίνο, Μπιλμπάο, Παμλίδης, Μπάλαν, Μορέιρα

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον, Περέα, Νέιρα, Βούρος, Μπάκιτς, Τσιλιανίδης, Ντίκο

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024