Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ 4-2: Νίκη κορυφής για τους Βαυαρούς

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ 4-2: Νίκη κορυφής για τους Βαυαρούς

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να επικρατούν με σκορ 4-2 της Ντόρτμουντ και να επιστρέφουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας επιβλήθηκαν της Ντόρτμουντ με σκορ 4-2 στην «Αλιάνζ Αρίνα», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με τη νίκη τους αυτή οι Βαυαροί επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας της λίγκας, πηγαίνοντας στους 55 πόντους, την ίδια ώρα που οι Βεστφαλοί έμειναν στους 53 και πλέον βρίσκονται στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ μπήκαν με το πόδι πατημένο στο… γκάζι κάνοντας ό,τι θέλουν στην αναμέτρηση. Μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών οι γηπεδούχοι είχαν ήδη προηγηθεί με 3-0 δείχνοντας πως δεν πρόκειται να παρατήσουν έτσι την κορυφή. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Κόμπελ στο 13′, για να έρθει ο Τόμας Μίλερ με δύο γκολ στο 18′ και το 23′ για να κάνει το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 51ο λεπτό ο Κίνγκσλεϊ Κομάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Η Ντόρτμουντ «ξύπνησε» αργά και μπόρεσε να μειώσει στο τελικό 4-2, με πέναλτι του Εμρέ Τσαν στο 72′ και τέρμα του Μάλεν στο 90′.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024