
Κηφισιά: Συνελήφθη 27χρονος που προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες μέσα σε μία ώρα
Τρόμος για δύο γυναίκες
Τον τρόμο σκόρπισε σε δύο γυναίκες στην περιοχή της Κηφισιάς, ένας 27χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη τελικά από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ο 27χρονος, μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας, πρόλαβε να παρενοχλήσει δύο γυναίκες ηλικίας 41 και 55 ετών, οι οποίες μόλις τον είδαν να κάνει άσεμνες χειρονομίες και να τις προσεγγίζει, έβαλαν τις φωνές και τράπηκαν σε φυγή.
Τα περιστατικά συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας, το πρώτο λίγο μετά τις 18:00 στη συμβολή των οδών Όθωνος και Μπότσαρη και το δεύτερο μία ώρα αργότερα στην οδό Αχαρνών.
Οι φωνές της 55χρονης γυναίκας κινητοποίησαν διερχόμενη περιπολία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισε τον 27χρονο, του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς για τον σχηματισμό δικογραφίας.
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι
- Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Μάλτα για τα Final Four σε άνδρες και γυναίκες




