
Ηλεία: Μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας και άρπαξαν 40.000 ευρώ
Το θύμα είναι συνταξιούχος ναυτικός
Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας 66χρονος από το Νεοχώρι Ζαχάρως στην Ηλεία, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του το απόγευμα της Δευτέρας (14/3) και του έκλεψαν τις οικονομίες, που ανέρχονταν στις 40.000 ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrisnews.gr, το θύμα ανέφερε στις τοπικές Αρχές πως οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας όσο εκείνος απουσίαζε από το σπίτι.
Στη συνέχεια, αφού κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού, εντόπισαν ένα μεταλλικό κουτί, στο εσωτερικό του οποίου ο 66χρονος διατηρούσε το ποσό των 40.000 ευρώ, το οποίο αφαίρεσαν και τράπηκαν σε φυγή.
Την προανάκριση για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως.
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Γιατί έρχομαι»
- Ουκρανία: Διαθέτει αμυντικά και επιθετικά drones μεγάλης εμβέλειας, λέει ο υπουργός Αμυνας


