Πάτρα: Νέο συλλαλητήριο για τα Τέμπη – «Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί»
Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερα από 1.000 άτομα και με τη συμμετοχή σωματείων, συλλόγων και φορέων της πόλης.
Νέο συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, με σύνθημα: «Στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».
Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερα από 1.000 άτομα και με τη συμμετοχή σωματείων, συλλόγων και φορέων της πόλης.
Παρών και ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και στελέχη της δημοτικής αρχής.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Πάτρας, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας χαιρετίζει τη συγκλονιστική παρουσία εκατοντάδων εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση, καθώς κι αρκετών ακόμη, που φώναξαν ένα μεγάλο ‘’ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ’’ απ΄οπου κι αν βρίσκονταν. Μια συγκέντρωση που έστειλαν βροντερό μήνυμα οι χιλιάδες των μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων κι απλών πολιτών της περιοχής μας.
- Σύνταξη: Το ουτοπικό σενάριο του μέλλοντος – Από την εποχή της οικονομικής ανασφάλειας στην αφθονία
- Economist: Η Γαλλία παρέλυσε… και φταίνε όλοι
- Εκατοντάδες αστυνομικούς στέλνει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας στη Μινεσότα μετά την δολοφονία της Γκουντ
- Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία Βρετανίας – Γαλλίας για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;
- Φοινικούντα: Οι ερωτήσεις στο ChatGPT και η άρνηση των 22χρονων ότι πυροβόλησαν «δείχνουν» τον ανιψιό ως εκτελεστή
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο Άρης – ΑΕΚ (pic)



