Τέμπη: «Δεν χρειάζονται τροχονόμοι εφόσον οι μηχανοδηγοί ξέρουν το δρομολόγιο» – Καταγγελία για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ
Στο MEGA μίλησε ο Γιώργος Αποστολέρης, πρώην σταθμάρχης Βόλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα έτη, αλλά έπεσαν στο κενό.
Συνεχίζονται, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, οι αποκαλύψεις για τις καταγγελίες των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, στις οποίες κώφευαν οι αρμόδιοι.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Αποστολέρης, πρώην σταθμάρχης Βόλου, την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», το 2021 ο ίδιος, κατήγγειλε πως θα γινόταν μεγάλο δυστύχημα όταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΕ Α.Ε. ανέφερε ότι οι μηχανοδηγοί δεν χρειάζονται τροχονόμους εφόσον ξέρουν το δρομολόγιο.
«Ηταν όλοι εγκληματίες»
«Είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή το όλο σύστημα βρίσκεται σε τρικυμία εν κρανίω. Σε μία κατάσταση που κοιτάζει ποιος θα σωθεί από το βυθισμένο βαπόρι, η δικαιοσύνη θα βρει για τον καθένα την προσήκουσα ευθύνη που θα πρέπει να αποδώσει στο ακέραιο».
«Αποδεικνύεται ότι όλοι στον ΟΣΕ ήταν εγκληματίες. Ήταν μία βαριά καταγγελία για ένα δημόσιο οργανισμό. Μόνο μία λέξη υπάρχει: Όνειδος. Η ραχοκοκαλιά της ιεραρχίας είναι τόσο σάπια, που δεν μπορείτε να φανταστείτε».
Ακόμη, κατήγγειλε στο MEGA πως καλύφθηκαν οι σιδηροδρομικές γραμμές του Πηλίου ύστερα από απόφαση τοπικού άρχοντα.
«Θέμα χρόνου να συμβεί»
Παράλληλα, ο δικαστικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες σχολίασε πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα με τις συνθήκες που υπήρχαν, ενώ υποστήριξε ότι όλα αυτά ήταν γνωστά στην εταιρεία.
«Μετά τη τραγωδία που έκλεισε τόσα σπίτια, κάνω σαν άνθρωπος και σαν τεχνικός μία έκκληση σε όλους τους πολιτικούς. Να μην κάνουν μικροκομματική πολιτική πάνω στα φέρετρα», υπογράμμισε ο Αναστάσιος Δέδες.
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442