MVP του τελικού ο Βεζένκοφ
Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του φετινού τελικού του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στο Περιστέρι με 85-57.
Ακόμα μία κορυφή για τον Ολυμπιακό, ακόμα μία πρωτιά για τον Σάσα Βεζένκοφ.
Οι Πειραιώτες ήταν σαρωτικοί απέναντι στο Περιστέρι στον τελικό του Κυπέλλου κι έφτασαν στην 11η κατάκτηση της ιστορίας τους, έχοντας για κορυφαίο για ακόμα μία φορά τον Σάσα Βεζένκοφ.
Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε 20 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής και αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης που χάρισε το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο της διοργάνωσης στους Πειραιώτες, ενώ είχε επίσης 4/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα , 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ στη στατιστική του για 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
- Anthropic: Το Claude Code αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπολογιστή σας και υπόσχεται να εκτελεί άμεσα εργασίες
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Ποιο είναι το «Πηγάδι του Διαβόλου» – Εκεί που έχασε τη ζωή του ο 34χρονος δύτης
- Βίντεο από τον ισχυρό σεισμό στο Άγιον Όρος – «Οι πολυέλαιοι πήγαιναν και έρχονταν» λένε οι μοναχοί
- Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Πρώτες βοήθειες σε μία γυναίκα
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

