Σπουδαίο ρεκόρ από τον Ντάβιντ Ντε Χέα! Στο ματς με τη Λέστερ ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έπιασε» τον Πίτερ Σμάιχελ στην κορυφή της λίστας των «κόκκινων διαβόλων» με 180 ανέπαφες εστίες!
Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στις «αλεπούδες», απέχει μόλις ένα clean sheet από το να κάνει δικό του αυτό το μοναδικό ρεκόρ και να γράψει ιστορία.
Τη φετινή σεζόν, ο Ντε Χέα έχει αγωνιστεί σε 34 παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του 15 φορές.
David de Gea keeps his 180th #MUFC clean sheet, equalling the club record set by Peter Schmeichel.? pic.twitter.com/KW4TzeRjG6
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague