Σεισμός στην Τουρκία: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Εγκέλαδος των 7.7 Ρίχτερ χτυπά
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία μέχρι σήμερα οι θάνατοι έχουν φτάσει τους 38.044
Ένα ακόμη βίντεο από τη στιγμή που ο φονικός σεισμός των 7.7 Ρίχτερ ταρακουνά το έδαφος της Τουρκίας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, τα θύματα της ισχυρής σεισμικής δόνησης είναι περισσότερα από 44.000 σε Τουρκία και Συρία.
Η στιγμή του σεισμού:
Παράλληλα, η κυβέρνηση της Συρίας έχει ανακοινώσει ότι οι νεκροί στις περιοχές που ελέγχει φτάνουν τους 1.414, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τελικό απολογισμό.
Τα περισσότερα θύματα βρίσκονται στην ανταρτοκρατούμενη βορειοδυτική Συρία, με τους διασώστες να επισημαίνουν ότι στην περιοχή δεν έχει απεγκλωβιστεί κανένας ζωντανός από τις 9 Φεβρουαρίου. Κατά συνέπεια οι προσπάθειες πλέον επικεντρώνονται στην παροχή βοήθειας στους επιζώντες.
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε με νέο άλμπουμ και μικρές ιστορίες σχέσεων
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Warriors: Μια δυναστεία στο λυκόφως


